Kattkedjan.se
För blinda själar är alla katter lika.
För en kattälskare är varje katt unik.
 

 

   

     Liten presentation      Katter söker hem/Efterlysningar
   
   

   
   
   

   
  En liten blyg kattflicka kom till oss 6/5-16. Syster till Findus Fenix och Helmer Harald. Måste socialiseras innan hon är flyttklar, vilket kan ta sin lilla tid.
   
   

  I mitten på Juni fick vi in Findus Fenix bror/kompis... en liten småskraj kisse som vid ankomsten hette Semper....Vi döpte om honom till Helmer Harald. Den första tiden var han väldigt rädd, men tack vare Kajsa Idun, som jag skriver om senare, så blev även detta en väldigt gosig och kärvänlig kisse, som söker sitt egna hem just nu. Han är liiite rädd för händer än så länge och gillar inte att bli upplyft, men stryker sig emot en och gillar att bli klappad om man kommer från sidan eller bakifrån. Framifrån är lite läskigt.Efter det att han bytt stödhem, så har han tyvärr backat lite i sin sociala träning. Men det går framåt igen. Söker fortfarande hem. Helmer Harald har blivit gosig och snäll. Lille Helmer Harald fann sitt föralltidhem 23/4 2016. Han fick en liten tjejkompis i sitt nya hem och trivs utmärkt. Tyvärr fick vi lille Helmer Harald i retur. Han trivdes inte i nya hemmet. Nu hjälper han till att socialisera sin syster, Regina Rosalita.
   
   

   En kattfamilj har gått ute på Lökholmen och vi började få in familjen den 8/9.Alla fyra är inne. Det visade sig vara tre små röda pojkar och en vuxen herre. Martin Melker som är pappa, Marius Moltaz, Malcolm Merlin och Malte Melvin.Lite skygga fortfarande, men den rödaste av de tre bröderna är också den lugnaste Marius Moltaz och han är flyttklar efter den 26/10, då han är färdig vaccinerad två ggr och helt klar. En lugn fin kille, som inte bryr sig särskilt om sina två busiga bröder. Alla de tre bröderna har hittat hem. Malcolm Merlin flyttade den 16 mars och Malte Melvin och Marius Moltaz flyttade den 1:a april. Lycka till små vänner. Lille pappakatt har utvecklats till en riktig myspropp. Söker hem.
   
   
   
  OBS!!!!!!Vi vill be er alla som är intresserade av våra kissar att RINGA! Detta på grund av att vi blivit drabbade av dåliga practical jokes. Det går fram många signaler, ja men tala in ett meddelande så ringer vår snälla telefonväktare upp så fort hon får chansen! Hon jobbar i butik med oregelbundna arbetstider, så därför kan det dröja lite. Ni når oss även snabbt via Facebook.
   
    
   För er som söker fina kissar och det är tomt här, besök gärna Djurskyddet i Bohuslän  Dyrebeskyttelsen i Halden
   

   
   
   
   
   
   

   

   
   
   
   
   
   
   

   
   
   

  För att komma i kontakt med oss:
   Per telefon når ni oss på: 0730650694
  via mail: kontakt@kattkedjan.se
  vår annonsmail: kattkedjan@live.se OBS!!! den mailadressen är bara aktuell när vi har katter ute på annons!